VERGELIJK DIVERSE VAKBEDRIJVEN UIT UW REGIO

Bespaar tot 40% op de kosten!

  Gratis offertes vergelijken








  Soort opdracht (*)

  Type object (*)

  Eigendom? (*)

  Plaats asbest (*)




  Gratis – Vrijblijvend

  Asbest offertes vergelijken

  Wilt u asbest laten verwijderen of bent u geïnteresseerd in de kosten van een asbestinventarisatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een landelijk dekkend netwerk van specialisten op het gebied van asbestsaneringen. Bent u nieuwsgierig naar de kosten? Twijfel dan niet langer, en neem contact met ons op via bovenstaand formulier. U ontvangt niet één offerte, maar meerdere. Door de prijsopgaven van de verschillende aanbieders te vergelijken bespaart u tot wel honderden euro’s op de klus.

  Uw voordeel:

  • Vergelijk offertes & bespaar tot 40%
  • Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend
  • Diverse asbest specialisten uit uw regio
  • Erkende en ervaren specialisten in asbestinventarisatie en asbestsanering

  Subsidie aanvragen

  Moet u uw asbestdak binnenkort verwijderen? Dan hebben wij goed nieuws: hiervoor kunt u een subsidie aanvragen! De overheid heeft voor 2017 een budget van €25 miljoen beschikbaar gesteld voor het verwijderen van asbestdaken. U heeft recht op een subsidie van €4,50 per vierkante meter verwijderd asbestdak met een maximum van €25.000,- per adres. Het gaat hierbij enkel om het verwijderen van asbestdaken: bij asbestsanering van het dakbeschot, gevels, wanden of andere materialen heeft u geen recht op een subsidie. Minimaal 6 maanden na de asbestverwijdering dient u uw aanvraag in, binnen 12 maanden wordt de vergoeding op uw rekeningnummer gestort.
  asbest verwijderen offerte

  Offertes vergelijken loont!

  De totale kosten van een asbestinventarisatie of –sanering is grotendeels afhankelijk van het uurtarief van de asbestverwijderaar. Wist u dat dit uurtarief per saneringsbedrijf enorm kan verschillen? Dit komt omdat elke specialist zijn eigen uurloon mag vaststellen. Daarom is het altijd aan te raden om meerdere bedrijven met elkaar te vergelijken. Door een offerteaanvraag te doen ontvangt u de prijsopgaven van meerdere bedrijven uit uw regio! Doordat u inzicht heeft in de verschillende prijzen, weet u zeker dat u de juiste prijs betaalt voor uw asbestverwijdering. In de praktijk blijkt dat onze klanten tot wel 40% op de totale kosten besparen! Schroom daarom niet om ons contactformulier in te vullen.

  Gratis offertes aanvragen